30 Eylül 2012 Pazar

Ortaya Karışık~!

Konnichiwa minna~ 1 haftadır bloguma uğramıyordum. Açıkçası özlemişim burayı. Dershanem başladığı için fazla giremiyorum artık. Bu sene hedefimi tutturmam lazım çünkü. Yeni ortam, yeni dershane. Her şey çok yeni. Ortama alışamadım daha tam olarak. Umarım en kısa zamanda düzelirim~

Çok şey biriktiii. Yazacağım o kadar şey vardı ki. Fakat hepsini unuttum. O yüzden şimdilik karışık bir şekilde bir kaç video göstermek istiyorum sizlere.

Öncelikle yeni çıkan bir klip ile karşınızdayım;

TVXQ - Catch Me


Yorumlara gelecek olursak... Bu ikiliyi her zaman sevmişimdir. Aslında grubun dağıldığını duyunca gerçekten üzülmüştüm. Sıkı takipçileri yada fanları değildim fakat başarılı bir gruptu. Yazık olmuştu. Klibe gelince, gerçekten çok güzel. Özellikle o kollar birleşince ortaya harika bir görüntü çıkıyor. *-*
Changmin'in sesini 

24 Eylül 2012 Pazartesi

Çekiliş Sonucu~!

Eveeet büyük gün geldi çattı! Dün katılım sona ermişti, bugün de çekilişimin sonucunu açıklayacağım. Neredeyse 2 hafta süren çekilişmde bende en az katılanlar kadar heyecanlıydım. Çünkü bu blogumun ilk çekilişiydi. Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ederim! Hepiniz mükemmelsiniz. Gönlüm tüm katılanlara hediye vermekten yana, fakat bende öğrenciyim. Maalesef veremiyorum.

Toplam 65 yorum vardı, 2 kere yazanları çıkarttığımda 63 kişi çekilişe katılmıştı. Aslında tam kurallara uymayan bir kaç kişi vardı, fakat bu ilk çekilişim diye kimseyi kırmak istemedim. Bu yüzden herkesi dahil ettim. :)

Geldik kazananın açıklamayaa...



Şu şekilde tüm katılanlar listelendi. Ve sıra geldi random.org'dan kazanan kişiyi belirlemeye...

23 Eylül 2012 Pazar

AraFes~ Part II~

Merhabaa~!  Çeklişimin bugün son günü. Akşam 00.00'a kadar katılabilirsiniz. Sonucu yarın açıklayacağım. Açıkçası ben katılan kişilerden daha çok heyecanlıyım. Çünkü bu benim ilk çekilişimdi. Kazananı şimdiden tebrik ederim.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~



Eveet~ Bir önceki postum da bunu yazınında Arashi ile ilgili olacağından bahsetmiştim. Arayı fazla açmadan yazmak istedim. Tabi ki yine AraFes ile ilgili! Ah~ Bitti. T.T Nasıl eğlendiler kim bilir. Bizler de sadece resimlere bakmak ile yetiniyoruz. Ne güzel değil mi? >__< Neyse. En azından resimler var elimizde. Yoksa ölürdüm sanırım meraktan! -.-



Ayın 20'sinde ilk olarak bu resim internete düştü. Bunu gördüğüm an zaten gözlerim doldu. Bir tuhaf oldum. Kokuritsu'da AraFes bayrakları asılmıştı. T.T

21 Eylül 2012 Cuma

AraFes~ (Arashi Festival) ~!

Herkese merhaba! Bugün ki konumuz başlıktan da anlaşıldığı üzere Arashi hakkında. Japonya'da yaşayanlar için muhteşem, benim içinse üzücü bir haber bahsedeceğim konu. Üzücü derken gidemediğim için. Yoksa her ne olursa olsun ben bebeklerimi desteklerim.




Evet. Bugün itibari ile AraFes başlamış bulunmakta. Peki nedir bu AraFes?

19 Eylül 2012 Çarşamba

K-Pop Eşyaları 6 | B.A.P - No Mercy

Herkese merhabaa! Bugün benim için muhteşem bir gündü! Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi yeni bir albüm tanıtımı yapacağım. Sonunda bugün, bugün B.A.P - No Mercy albümüme kavuştum! Biraz aksilikler çıksa da sonucu güzel oldu.

Dün kargoya verildi. Sabahtan beri kargo takip numarasıyla ptt sayfasını yenilemekten bir hal olmuştum. Saat 2'ye kadar hiçbir işlem yapılmadı. İstanbul'dan İzmir'e dün gönderilen paket ulaşmıştı fakat hala İstanbul'dan İstanbul'a kargolanan paket gelmemişti. Gelde kafayı yeme. Bir kez daha diyorum, lanet olsun sana ptt!

Neyse saat 16.30 gibi alabildim kargomu. Açmak için sabırsızlanıyordum. Eve nasıl geldiğimi anlamadım. O kadar mutluydum ki anlatamam. Ağlamak üzereydim neredeyse. "Tamam. Ölüyorum ben." dediğim bile oldu.

Çok konuştum biliyorum. Şimdi albümün resimlerine geçelim. Tüm albümü çektim bu sefer. Resimler biraz kötü çıktı ama idare edin.

Dikkat: Alacaksanız eğer bu albümü ve tüm içeriği görmek istemiyorsanız bakmayın derim. Çünkü albümün içerdiği tüm resimler burada mevcut!


B.A.P - No Mercy 1st Mini Album


Ön kapağı!! A5 defter boyutunda fakat eni 1,5 defter kadar.

15 Eylül 2012 Cumartesi

Arashi'nin 13. Yıldönümü~

Saat tam 00.00 olduğunda yayınlamak istedim bu yazıyı. Aslında Japonya'da çoktan ayın 15'i oldu. Fakat ben Türkiye'nin saatine göre hareket etmek istedim. Evet bugün benim için -aslında sadece benim değil tüm Arashian'lar için- çok özel ve güzel bir gün. Bugün, evet bugün hayatımın anlamını oluşturan bu 5 erkeğin, biricik Arashi'min 13. yıl dönümleri. 3. seneme girdim onlar ile birlikte. Geçen senelerde de yazmıştım yazı. Belki yayınlarım onları. Bu senede yıldönümleri için bir kaç şey karaladım. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu yazımın onlara ulaşmayacağını biliyorum. Yinede onlara yazıyor -anlatıyor- gibi yazmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım okursunuz bu samimi duygularım ile yazdığım minik yazıyı.


-Arashi 13th Anniversary-



Arashi Arashi for dream~


13 Eylül 2012 Perşembe

K-Pop Eşyaları 5 | SHINee Rozet & Sherlock Dosya

Herkese merhaba~  Havalar gittikçe soğuyor. Ne de olsa yavaş yavaş kış ayına giriyoruz. Yaz tatili ne çabuk bitti anlamadım. Planladığım bir sürü şeyi daha yapamadım. Bomboş bir tatil oldu benim için. Gerçekten üzücü! Dershanem başlıyor. Fazla ilgilenemeyeceğim bloğum ile. Ama hafta bir yazı yazmayı asla ihmal etmeyeceğim.

Bugün benim için muhteşem bir haber aldım! Satın aldığım yerden haber geldi. B.A.P albümüm sonunda İstanbul'a ulaşmış. Geriye kalan tek şey bana kargolanması. Aşırı heyecanlandım! İlk duyduğumda elim ayağım titremişti. Haftaya büyük ihtimal ile elimde olacak. Onunda tanıtımını yapacağım size. Ama ondan önce elimde kalan son 2 K-POP eşyasını -daha doğrusu SHINee eşyasını- tanıtmak istiyorum sizlere~


SHINee Rozetleri~

Bu rozetleri Kiss Note'un çekilişi için almıştım. Tanesi 5 TL idi. Çekiliş bileti olarak geçiyordu. Bende 3 tane alarak 3 hakla katılmış ve kazanmıştım!



Bir tane Onew, bir tane Key ve bir tane SHINee rozetimiz var. Hepsi Sherlock'taki halleri.

7 Eylül 2012 Cuma

Benimde Çekilişim Var!

Evet neredeyse tüm blogerlar çekiliş yapıyor. Bende benim neyim eksik dedim ve bir tane çekiliş yapmaya karar verdim.

Evet ilk önce hediyeleri görelim değil mi? Bu sefer Japon veya Kore eşyalarıyla karşınızda değilim ama. Hayal kırıklığına uğramayın~ Evet işte hediyelerimiz;


Kazanan arkadaşımız bu 5 Avon ürününe sahip olacak. Ürünleri yakından görelim.



Bir adet 'Nemlendirici Vücut Spreyi'



Bir adet '3ü 1 arada Nemlendirici, Temizleyici & Tonik'



Bir adet 'Japon Sake ve Pirinç özlü Vücut Losyonu'



Bir adet 'Nemlendirici El Kremi'



Ve son olarak bir adet 'Japon Sake ve Pirinç özlü Göz Çevresi için Jel'


Ürünlerin hiçbiri kullanılmamıştır. Hepsi sıfır ve sahiplerini bekliyor. :) Çekiliş süresi boyunca bu paketimize sürpriz bir kaç parça şey de ekleyebilirim.  Evet gelelim çekilişe katılmak için şartlara;

  1. İzleyicim olmalısınız.
  2. Çekilişi Facebook'ta duyurun.
  3. Çekilişi blogunuzda duyurun. (Blogu olanlar için geçerlidir.)
  4. Son olarakta çekilişi duyurduğunuza dair linki ve hangi isimle izleyiciyseniz onu yazıp yorum bırakın.
Bu şartları yerine getirmeyenler çekilişe dahil değildir. Yorum bırakırken size ulaşabileceğim mail adresinizi de yazmayı unutmayın! Facebook linklerini yollarken kendi profilinizin değil, paylaştığınızın linkini yollamaya özen gösterin lütfen.

Çekilişi random.org ile yapacağım. Kargo tabiki bana ait. Yurt dışına maalesef gönderemiyorum.


  • Çekilişe katılmak için son tarih: 23 Eylül Pazar!!
Sonuçlar 24 Eylül Pazartesi açıklanacaktır. Videolu yapmayı düşünüyorum.

Herkese bol şans diliyorum! Gerçekten isteyen kazanır umarım! :)