2 Temmuz 2012 Pazartesi

Japonya'dan 2. Kargom!

Yaklaşık bir ay önce Japon arkadaşımdan bir mail almıştım. Bana tekrar kargo gönderdiğini söylüyordu. Tabi bunu duyan Merisa sevinçten havalara uçtu! En sevdiğim -onunda en sevdiği- anime ile ilgili bir kaç şey daha yolladığını söylemişti. Gel zaman git zaman nihayet kargomun geldiğine dair bir kağıt geldi. İşlemleri her şeyi hallettikten sonra elime bir kutu verdiler. Açıkçası bu kadar büyük bir şey beklemiyordum;



İçini tabiki benden beklendiği gibi büyük bir heves ve mutlulukla açtım. Kapağını açtıktan -aslında parçaladıktan- sonra ilk olarak bu sevimli şeyler karşıladı beni.



Gönderdiği her şey Uta no Prince-sama adlı anime ile ilgiliydi. Benimde en sevdiğim anime olduğundan gönderdiği tüm şeyleri büyük bir hevesle bağrıma bastım! Şimdi gönderdikleri tüm şeyleri sizlerle paylaşacağım.



 Bana animenin müzik CD'lerini de göndereceğini söylediğinden açıkçası bu kutunun içinde CD var zannetmiştim başlarda. Fakat içini açtığımda beni CD'den daha çok mutlu eden bir görüntüyle karşılaştım.




İçinden 2 deste kart, anahtarlık ve telefon süsleri çıktı. Gerçekten çok tatlılar. Kullanmaya kıyamıyorum! 



Kutu aşırı tatlı değil mi? *-* İçinden yeşil çay çıktı. Göndereceğini söylemişti ama bu kutudan çıkacağını zannetmiyordum. Yeşil çayın içinde çeşit çeşit çiçeklerde vardı. Birazını yaptım, bizim buradaki yeşil çaylardan tadı çok farklı ve daha güzel. Keskin bir tadı vardı.




Bu da A5 defter boyutunda post-it'e benzer bir şey. Çok güzel. Bayıldım doğrusu. Ve yine diğerlerinde olduğu gibi bunuda kullanmaya kıyamıyorum...





Yine A5 defter boyutunda 2 tane kart yollamış.




Ve 3 tane posterimiz var. Aslında bu kadar küçük değiller. Kameraya sığmaları için katlanmış bir biçimde çektim. Normalde posterler ince uzun ve 1 metreye yakın uzunluktalar.





En sevdiklerime sıra geldi. Birbirinden harika dosyalarda karşınızdayım. Anime de en sevdiğim karakter bu kızıl saçlı Otoya olduğundan ona ağırlık vererek göndermiş hediyelerimi. A4 defter büyüklüğünde bu dosyanın yanında birde şeker mi şeker bir rozet var.








Ve yine Otoya'lı bir dosya daha. Yeeeey!










Dosyaları tek tek eklediğim zaman çok yer kaplayacağından 4 tanesini birleştirip koydum. Evet bunlarda son dosyalarımızdı. Bir kaç tane dosyanın içinden birer tane daha çıktı. Toplamda 10 dosya yollamış arkadaşım.


Dosyalardan sonra dergilere geldi sıra. İçeriği tamamen bu animeyle ilgili. Ve böyle göründüğüne bakmayın gerçekten kalın bir dergi. 2. resimde derginin içeriğinden bir görüntü. Japoncam olsaydı yazılanlarıda okuyabilirdim...



Bu da gönderdiği bir diğer dergi. İlk resim aslında derginin arka kapağı. Ön kapağında Powerpuff Girls var diye çekmedim. Haha. Ve yine 2. resim derginin içeriğinden bir görüntü. Diğerine kıyasla bunu daha çok sevdim çünkü içinde anime de karakterleri seslendiren kişilerede yer vermişlerdi.






Bir tanede poşet göndermiş. Üzerinde chibi halleri var. Cidden bayılıyorum bunlara. Çok şeker bir poşet.





Tekli fotoğraf albümü gibi bir şey. Tam ad veremiyorum. İçindeki resim çok güzel ama. Üsteki boş olan yerede kendi resmimi mi koysam acaba? Haha.


Gönderdikleri tüm bu şeyler içinden en ama en sevdiklerim işte bu fotoğraflar oldu. Bizzat kendisi çekip bastırmış bu fotoğrafları. Sağdaki resimleri söylediğine göre gittiği bir müzikal gibi bir oyunda çekmiş. Soldakiler ise Japonya'dan manzaralar. Aslında daha çok vardı resim. Fakat ben göstermelik olarak bir kaç tanesini yayınlıyorum.




Ve bu minik zarfın içinde yine şirin mi şirin Otoya'lı bir rozet vardı! Zarfta mektup var zannediyordum fakat yine tahminimde yanıldım.




Son olarakta bu CD'ler vardı kutunun içinde. Hepsini dinleyemedim daha. Her bir CD'nin içinde 15 taneden fazla şarkı var sanırım. Üzerindeki kağıtlarda şarkıların isimleri yazıyor. Hiç üşenmeden hepsini tek tek yazmış arkadaşım. Ne yalan söyleyeyim ben olsam hayatta uğraşamazdım...





İşte bu kadar! Kutunun içinde bir de bana yazdığı bir mektup vardı. Fakat onu yayınlamayı istemedim. Sizcede çok tatlı değiller mi? Cidden şanslıydım bu arkadaş konusunda...

Jaa! Bir dahaki yazıda görüşmek üzere. Mata nee~

4 yorum:

  1. aaa hepsi çok güzel cidden^^ hiç anime bilgim olmadığından ben değerini bilemezdim bunların :) K-pop kargosu için ölürdüm ama ne yazık ki bi türlü gelemedi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap için üzgünüm. :)

      Kullanmaya kıyamıyorum, inanın. İnternette çeşitli siteler var. Oradan sizde kendinize bir arkadaş bulabilirsiniz. Umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi birisini bulursunuz. ^^

      Sil
  2. ahh ne güzeI arkadasın japonyadamı yasıyo

    YanıtlaSil