27 Ağustos 2012 Pazartesi

K-Pop Eşyaları 4 | Kiss Note

Tekrardan herkese merhaba. Evet maalesef yeni bir yazım yok. Elimde olan bir kaç eşyayı sizlere göstereceğim. Aslında albüm tanıtımının hemen ardından böyle bir yazı yazmak istemiyordum, fakat No Mercy albümüm gelmeden önce bunları bitirmek istedim.

Bu sefer size bir tane değil, elimde olan 3 eşyayı göstereceğim. Bu üçünü SHINeeWorld forumu sayesinde almıştım. Aslında birazdan göstereceğim SHINee'nin Kiss Note'unu bir çekiliş sayesinde kazanmıştım -tabiki forumda-. Ah o çekiliş yapılırken neler çektim bir bilseniz.

Çekilişe ancak 'fan rütbesi' olan kişiler katılabiliyordu. Bence bu olay çok iyi oldu. Çünkü sadece çekilişe katılmak için foruma üye olan şahıslar oluyordu. Haliyle uzun süreli üye olan bizlere de haksızlık oluyordu. Bunu engellemek için bu şart konulmuştu. Onun dışında bir de rozet şartı vardı. Tanesi 5 TL'den satılan rozetlerden ne kadar satın alırsan, o kadar adın yazılıyordu. Bir nevi bilet gibi bir şey anlayacağınız.

Çekiliş yapıldığı sıralarda bendeniz resmen kalp krizi geçiriyordum. 3 kişi kazanacaktı. Birinci olan Kiss Note'un, ikinci ve üçüncü olan ise bir tane Etude House Shining Star Lip Balm'ının sahibi olacaktı.

Forumumuzun biricik kurucusu olan Alkım -diğer adıyla Luchy- isimlerimizi kağıtlara yazdıktan sonra çekilişi yapmaya başladı. Ben rozetlerden 3 adet aldığım için adım 3 kere yazıldı. İsimleri çektiğinde ben 1. olmuştum. 5 kere adı yazılanlar değil de, ben 1. olmuştum. O anki mutluluğumu anlatamam sizlere! Resmen havalara uçuyor, çığlıklar atıp duruyordum. Ama tabi mutluluğum uzun sürmedi ve bir kişinin ismini eksik yazdıklarını söylediler. Doğal olarak çekiliş en baştan yapılacaktı.

İşte o anda tüm mutluluğum uçup gitmişti. Kiss Note da öyle. Neyse lafı uzatmadan çekiliş tekrar yapıldı ve o anda artık nasıl bir şansım olduysa tekrar ben çıktım. Üstelik yine 1. olarak! İşte bu şekilde çekilişi de kazanmış oldum. Olan ilk çekilen 2. ve 3.lere oldu. Onlar kazanmışken kaybettiler.

Neyse efenim gelelim Kiss Note'a~


Kiss Note

Bu Kiss Note'un bir özelliği var. Reklamını izleyenler bilir zaten. Defterin içine kimin adını yazarsan, seni gelip öpüyor. Reklamda oynayan 2NE1 üyesi olan sevgili Dara'cığımız da neredeyse tüm SHINee üyelerinden bir öpücük kapıyordu! Ben kullanmaya kıyamadığımdan içine hiçbir şey yazmadım daha...



Bu güzel pembiş defterimizin ön kısmı.




Bu da arkası. Play Etude!




Yan yüzeyi. Kalınlığını görebilirsiniz. Kapağı da gerçekten kalın ve kaliteliydi!




Kapağı açtığımızda pembe bir sayfadan sonra bizi SHINee ve Dara karşılıyor.




Üçüncü sayfa. Kyaa~ Jong & Dara. Alnından öpmüştü!




Dördüncü sayfa. Key & Dara. Şanslı Dara'mız bu sefer yanağına bir öpücük almıştı.
Ve hemen diğer sayfada Taemin & Dara. Ahaha zavallı Tae, cam ile öpüşmek zorunda kalmıştı.




Ve resimlerin bittiği sayfa. Finalimiz oldukça ihtişamlı! Minho & Dara. Bu sefer öpücük dudağından! -tabi gerçekte öpüşmüyorlar orası ayrı-




Defterin içinden bir görüntü. Diğer sayfalar artık hep bu şekilde. Bomboş. Yazı yazılmasını bekliyorlar. Ve daha da çoooook beklerler. Çünkü bir şey yazmayı düşünmüyorum!



Ve bu kart da sevgili Alkım'ın hediyesi. Çekiliş yaptığı yetmiyormuş gibi bir de bu güzel mi güzel kartı gönderdi. Ah onu çok seviyorum. Gerçekten! Bununla birlikte toplam 3 adet Onyu kartım oldu.




Bu da kartımızın arka tarafı. Diğer kartlardan tek farkı Onyu'nun imzası yerine grup üyeleri var.  Şahsen hiçbir şikayetim yok. Etude House'da ki halleri. Hepsi ışıldıyor değil mi? Kart haricinde Kiss Note'un içinde 2 tane de SHINee'li post-it vardı. Bir tanesine not yazmış Alkım, diğerini de boş olarak göndermiş. Fakat onları çekmedim.

Bu post birazcık uzun olduğundan rozetler ve diğer bir eşyamı bir sonraki postta tanıtmayı düşünüyorum. Şimdilik Kiss Note ile idare edin! Takipte kalınız. 


Jaa~ Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Mata nee~



5 yorum:

  1. İnanmıyorum! Bunlardan almak istiyorum! Allahtan Minho yok yoksa kalp krizi geçiridim >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiss Note yanlış hatırlamıyorsam Ebay'de satılıyordu. Fakat ben baktığımda birazcık pahalı bir üründü. >.< Almak istersen bak derim. Minho'da var ama defterin içinde. *-*

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Ebay yabancı bir internet sitesi. İngilizceniz eğer yeteri kadar varsa oradaki satıcılar ile konuşup güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. ^^

      Sil
  3. ama ebayda dolar ile satılıyo nasıl aldın?

    YanıtlaSil