7 Ağustos 2012 Salı

K-Pop'un Enleri~!

Eveet~ Yine mimlenmediğim halde bir mim ile karşınızdayım! :D Ama illa mimlenmem gerekmez değil mi? Yani yazmak istedikten sonra bence bu sorun değil. Hımm~ Neyse. Gelelim konumuza. Evet bu seferki mim konusu 'K-Pop'un Enleri' Sadece "K-Pop" dendiği için içine Arashi'yi karıştırmayacağım. Merak etmeyin! Bize 3 soru verilmiş. Bu sorulara göre bir grubu seçiyoruz. İşte sorular;

1- K-Pop'un en yetenekli grubu hangisi?
2- K-Pop'un en kaliteli grubu hangisi? 
3- K-Pop'un en içi dışı bir grubu hangisi?

Kafamda bir çok grup olduğundan sadece 3 tane seçmek benim için zor olacağı için yine 3 tane seçmekle kalmayacağım! Ama tabiki abartmayacağım da...


Soru 1- K-Pop'un en yetenekli grubu hangisi?

Bu kategoriye iki grup yerleştirmek istiyorum. Seçmek gerçekten benim için çok zor oldu. İlk grubumuz;

BIGBANG !


Yetenekli deyince ilk aklıma gelen grup! Kesinlikle onların yeteneklerinden şüphe eden birinin kafasında bir kaç tahta eksiktir diye düşünürüm. Ciddiyim! Kendilerini yeterince kanıtlamış bir grup. Üstüne üstlük birde MTV'nin "En İyi Hayran" ödülünü kazandılar. Fazla söze gerek yok sanırım...


İkinci grup;

SHINee !


SHINee'yi seçmem kesinlikle Shawol'luğum ile alakalı değildir ilk önce buna bir açıklık getirelim! Grup gerçekten çok yetenekli. Dünya çapınca çok büyük bir hayran kitlesi var. Nereye giderlerse gitsinler izdihama yol açıyorlar. Şimdi diyeceksiniz 'Her ünlü grupta öyle oluyor.' Doğrudur fakat SHINee farklı. Onlar hem yetenekli, hemde doğal. Bu yüzden diğer gruplardan çok ayrı tutuluyor.



2- K-Pop'un en kaliteli grubu hangisi? 

Yine 2 tane grup seçtim bu kategori için. İlk grubumuz;

B.A.P !


Daha yeni bir grup olmalarına rağmen çıkış yaptıklarından beri çok çalışıyorlar. Ve fanlar olarak bizde bunun farkındayız. Bu yıl çıkış yapmalarına rağmen onlara 'yeteneksiz' yada 'kalitesiz' gibi bir şey söylenmesi neredeyse imkansız. Sanki yıllardır müzik piyasasındalar gibi. Her comeback yaptıklarında farklı bir tarz ile karşımıza çıkıyorlar ve bizi oldukça şaşırtıyorlar. Her defasında daha da geliştirmiş oluyorlar kendilerini. Bu yüzden B.A.P'yi bu kategoriye koydum. Şimdi de olduğu gibi gelecekte de onların yetenekli ve kaliteli bir grup olacağına kesinlikle eminim!


İkinci grup ise;

LedApple !


Bu grubun her yerinden yetenek fışkırıyor! Neden peki ilk kategoride değilde, buradalar? Hımm~ Bilmiyorum buraya daha uygun gördüm onları. Neyse... Gerçekten çok kaliteli bir grup! Arkadaşım sayesinde tanıdım LedApple'ı. Ve Leda olma yolunda ilerliyorum! Grubun şirketi yüzünden çoook fazla bir hayran kitlesi yok. Bu durum gerçekten çok üzücü. Yaptıkları müzik o kadar kaliteliki... Grup üyelerinin hepsi de birbirinden yetenekli! Evet arada size tanıdık gelen birisi görüyorsunuz değil mi? Hanbyul! Harem listemdeki şahıs. Gerçekten kaliteli bir grup olduğu için bu kategori de olmaya hak kazandılar!



3- K-Pop'un en içi dışı bir grubu hangisi?

Bu kategoriye sadece bir grup koyuyorum. O da;

Yine BIGBANG !



Ah şunlara bakın küçük birer çocuk gibiler~ Kendilerini asla saklamıyorlar. Her zaman bu şekilde doğal bir grup BIGBANG. Ayrıca SeungRi, pandamız sağolsun grubun bütün sırlarını her fırsatta bizlere söylediği için gizli saklı hiçbir şey kalmıyor!



Eveet bir mimin (yani kendimce olan mimin) daha sonuna geldik. Her zamanki gibi seçmekte zorlansam da ben çok eğlendim. Umarım sizlerde okurken eğlenmişsinizdir. 

Bir dahaki yazıya kadar... Jaa~ Mata nee~


2 yorum: