3 Ağustos 2012 Cuma

Tuhaf sorular~

Evet bir mim ile karşınızdayım! Yalnız mim dedim fakat işin tuhaf tarafı beni kimse mimlemedi. Ben kendi kafama göre takılıyorum. Şaka bir yana blog dünyasına yeni adım atan bir şahıs olarak etrafta tanıdığım pek bloger yok. Olanlarda bunlarla ilgilenmiyor. O yüzden maalesef mimlenemiyorum T-T Üzücü bir durum evet. Neyse...  Gelelim birbirinden acayip ve tuhaf sorularımıza~




  • Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız?
Öncelikle Allah korusun diyorum. Bu nasıl bir sorudur? -.- Hımm~ Sanırım kalan 1 yılımı tüm hayatım boyunca yapmak istediğim, fakat yapamadığım şeylerle değerlendirirdim. Tüm derdi tasayı bırakım doğru Japonya'ya uçardım. Böyle bir durumdan sonra kimsenin gitmemi engelleyeceğini sanmıyorum. -Aslında böyle şaka falan mı yapsam gidebilmek için? Tamam iyice saçmaladım..- Doyasıya yaşardım yani 1 yılımı.


  • Fobileriniz, takıntılarınız var mı, varsa nelerdir?
Ah maalesef var. Çok fena karanlık ve böcek korkum vardır benim. Minicik bir böcek gördüm an çığlığı basabilirim. Ayrıca evet tuhaf biliyorum ama kelebekten de çok korkarım. Kısacası böceğin her türü... Ah benden uzak olsunlar bana yeter! Takıntı? Hımm~ Evet boy takıntım var ve bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor! Boyum 173 ve bunu kendim için fazlasıyla takıntılı bir hale getirdim. Uzun olmaktan gerçekten nefret ediyorum!


  • Bir sabah kalktınız ve dünyada hiçbir insanın kalmadığını öğrendiniz. Ne yapardınız?
Ah düşüncesi bile gerçekten çok korkutucu benim açımdan. Geceleri koskoca dünyada yalnız ben mi olacağım? Kendimi öldüreyim daha iyi. Ciddiyim. o_o Böyle bir şey olduğunda ne yapardım hiç bilmiyorum. Gündüzleri sorun değil, fakat geceler... Ah düşünmek istemiyorum!


  • Dünyayı dolaşmak isteseydiniz ilk hangi ülkeden başlardınız? Ve neden?
En sevdiğim soru bu oldu sanırım! Kesin ve net cevabım JAPONYA! Onlarla yatıp, onlarla kalktım resmen. Bu kadar çok severken Japonları, başka bir ülke söylemem gerçekten saçma olurdu değil mi? Neden? Çünkü Japonya'yı küçüklükten beri meraklıyımdır. Gelenekleri, görenekler, tarihi mekanları, dili, insanları, müzikleri... Kısacası her şeyi ile büyüleyici bir yer. Ve elbetteki bende, beni bu kadar etkileyen bir yeri görmeyi çok isterdim. İkinci olarak sanırım Güney Kore..



  • İtiraf edin, prens/prensese dönüşür tesellisiyle, kaç kurbağayı öptünüz?
Bu nasıl bir soru? Soran kişi ne düşünüyordu acaba? Ahaha hiç öyle bir maceram olmadı üzgünüm diyorum ve bu soruyu geçiyorum.


  • En son yaşadığınız küçük düşürücü, unutamadığınız bir olay?
Hımm~ Şimdi düşündüm de hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Gerçekten ot gibi yaşamışım ben. Ne macera ne de başka bir şey... Hiçbir şey yok hayatımda -.- Unutamadığım bir olay var sadece o kadar.
7. sınıfa giderken dershane arkadaşımla milletin gazına gelip kavga etmiştim. Hemde ne kavga. Lobide saç baş birbirimize girmiştik resmen. Öğretmenlerin gözü önünde hemde... Ah o çocuklar yok mu, ne diye bizi gaza getirmişlerdiki...


  • Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey?
- Cep telefonum. (Beni bulmak istediklerinde ulaşabilsinler diye.)
- Kulaklığım. (Müziksiz asla olmaz!)
- Cüzdanım. (Kimlik, para vs. olduğundan doğal olarak gerekli.)
Evet sıradan cevaplardı, fakat soru da sıradandı. Yapacak bir şey yok.


  • Hayatınızın bir kitap/film olmasını isteseydiniz, hangi kitap/film olurdunuz?
Hımm~ Harry Potter serisinde yer almak isterdim. Hermony yerine ben olsaydım gerçekten çok mutlu olurdum. Aslında filmdeki -yada kitaptaki- Hermony'yi beğeniyorum fakat bu benim sorum. İstediğim gibi cevaplayabilirim değil mi? O yüzden Hermony gibi çok bilmiş olup, Ron ile birlikte olmak isterdim diyorum ve diğer soruya geçiyorum.


  • En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiğinizde ne yapardınız?
Oldukça ilginç bir soru~ Öyle bir durum karşısında ne yapardım? Hımm~ Aslında eğlenceli değil mi? Bir uzaylı benim arkadaşım ve beni kendi ülkesine götürecek? Keşif yaparım ne güzel. Bu açıdan hoşta, beni denek olarak kullanmak? Omg! Her ne olursa olsun ben canımı sokakta bulmadım arkadaş. Gitsin başka kapıya. Olabildiğince kaçardım ondan.


  • İsviçre'li bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı deneyen ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra ilk yapacağınız şey nedir?
Oh yaşadım desenize! :D Nasıl olsa görünmezim, istediğimi yapabilirim değil mi? Başlasın eğlenceler o zaman. Herkesi biraz korkutup, bir kaç şaka yaptıktan sonra sanırım uçağa atlar doğru Japonya'ya uçardım. Nasıl olsa kimse beni görmüyor, rahatım. Sonra Arashi'yi bulur ve onlarla yatıp onlarla kalkardım. Ah~ Düşüncesi bile harika. Hahaha..

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Evet bu mimde tamamlandı. Yazma sırası bir diğer arkadaşım olan Tülay'da. Bu mimi ona paslıyorum. Sana kolay gelsin. Ben yazarken her ne kadar zorlansam da çok eğlendim. Umarım cevaplarımla sizlerde sıkılmamışsınızdır, aksine eğlenmişsinizdir.

Bir dahaki yazıda -veya mimde görüşmek üzere. Jaa~ Mata nee~

2 yorum:

  1. Hep bana yolluyorsun.Ben kime yollıycam unni. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha :D Valla şu anlık çevremde bir tek sen varsın. Katlanacaksın artık bana. u_u Sende bir mim bulduğunda bana yollarsın. :D

      Sil